Skip to content

Anti Aging Face Serum with 27 Potent Natural Extracts - 20 ml

Rs. 524.00 Regular price Rs. 699.00 Save 25 %

Available: In Stock


Tru Naturelle essence of youth face serum is specially made for moms with 27 finest natural skin nourishing ingredients to fight pigmentation, age spots, anti-aging. It nourishes skin health from inside for youthful radiance on the outside. This anti-aging serum is suitable for all skin types, from oily and acne prone to combination, dry & sensitive skin. 

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 20 ml
Select

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skincare & Haircare needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda with a balanced blend of Modern Science. Saffron brightens up dull skin & gives it a radiant glow. Sandalwood removes pigmentation and aids skin brighteningManjistha gives lustre to skinPadmaka prevents Skin Dryness and gives clearer skinLodhra helps prevent wrinkles

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Suitable for all skin types. 

SAFE & NON-TOXIC: No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Cruelty free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Moms, What Makes it Work:

  • Saffron brightens up dull skin & gives it a radiant glow.
  • Sandalwood removes pigmentation and aids skin brightening.
  • Manjistha gives luster to skin.
  • Padmaka prevents Skin Dryness and gives clearer skin.
  • Lodhra helps prevent wrinkles.

To Make the Magic Happen:

  • Using the dropper provided, transfer about 1-2 drops of the product onto the palm of your hand.
  • Rub hands together gently before applying to the face and neck area.
  • Massage onto the skin in an upward circular motion until completely absorbed.
  • For best results, use it daily at night after cleansing your face.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Hypoallergenic & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review