Skip to content

Tru Naturelle Soft & Supple Moisturizing Face Cleanser| Deep Cleansing With 2X Moisture Boost| Honey, Aloe Vera & Rose for Clear & Soft Skin| 100ml

Rs. 404.00 Regular price Rs. 449.00

Available: In Stock


TRU NATURELLE SOFT & SUPPLE MOISTURISING FACE CLEANSER is specially Made for Moms with 6 of the Finest Natural Gentle Cleansing & Moisturising Ingredients for DEEP PORE CLEANSING WITH 2X MOISTURE BOOST. It DEEP CLEANS WITHOUT DRYING TO GIVE CLEAR & SOFT SKIN. This Moisturising Face Cleanser is suitable for all skin types, from Oily and Acne prone to Combination, Dry & Sensitive skin.

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 100 ml
Size

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skincare & Haircare needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda with a balanced blend of Modern Science. Honey retains moisture & gives a healthy glow. Rose hydrates, Revitalises and refreshes your skin. Nagkesar enables natural glow. Anantbel helps replenish skin moisture. Aloe Vera helps reduce dryness and makes skin supple.

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Suitable for all skin types.

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Meets International standards of Safety & Quality. No Toxic Ingredients. No harsh chemicals. 

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.


Moms, What Makes it Work:

  • Honey retains moisture & gives a healthy glow.
  • Rose hydrates, Revitalises and refreshes your skin.
  • Nagkesar enables natural glow.
  • Anantbel helps replenish skin moisture.
  • Aloe Vera helps reduce dryness and makes skin supple.

To Make the Magic Happen: 

  • Moisten face and neck, apply a small amount and gently work up a lather using a circular motion and rinse off with water.
  • For best results, use twice daily in morning and night.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified by Safe Cosmetics Australia & Suitable for all skin types. 

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. We are Certified Made Safe by Safe Cosmetics Australia. We have No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.