Skip to content

Moisturizer For Face with Aloe Vera and Witch Hazel | 100ml

Rs. 335.00 Regular price Rs. 399.00

Available: In Stock


Visibly Clear Clarifying Face Gel is Specially Made for Moms with 5 of the Finest Natural Ingredients proven to Reduce Acne & Uneven Skin Tone to give you a Visibly Clearer Skin.

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 100 ml 
Size

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skin care & Hair care needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 5 of the finest natural ingredients. Aloe Vera helps control acne and improves acne Scars and pigmentation and Witch Hazel helps treat dry out acne by reducing blemishes. 

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Suitable for all skin types & Hypoallergenic.

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Certified MADE SAFE and No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.



Moms, What Makes it Work:

  • Aloe Vera: Reduces pigmentation, Reduces acne scars, Antibacterial properties helps control acne, Helps improve skin tone.
  • Witch Hazel: Helps reduce Acne, Reduces Skin Irritation, Helps treat acne damage, Helps dry out acne & blemishes. 
  • Betaine
  • Green Tea Ext.
  • Allantoin
  • Sepimax Zen
  • Sepiplus 400 

To Make the Magic Happen: 

  • Take sufficient amount on your palm and gently massage all over your face & neck until absorbed.
  • For best results, use twice daily in morning and night after cleansing your face.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified by Safe Cosmetics Australia & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. We are Certified Made Safe by Safe Cosmetics Australia. We have No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review