Skip to content

Beautiful Mom Hamper

Rs. 1,320.00 Regular price Rs. 1,650.00

MRP: 1650 - 20% Off


Available: In Stock

Pure. Potent and Precious. Tru Naturelle Beautiful Mom Gift Hamper is a perfect gift for all the beautiful mothers. No-one understands mom skin & hair needs better than Tru Naturelle. That is why we bring to you a perfect bouquet of the best in class natural products assorted to address all motherhood related skin and hair problems in a single kit.

Create timeless moments with a gift which cares for your special ones, as much as you do.

Shop More 
Essence of Youth Range

This gift hamper contains Essence of Youth Anti-Ageing Cream, Nourish & Shine Dual Care Hair Spray and Firm & Sculp Anti-Cellulite Body Oil. This Kit makes for the ultimate skin and hair care regime, that every mom should follow to keep her skin & hair healthy.

Start your day with the unique Nourish & Shine Dual Care Hair Spray. It not only makes your hair soft & shiny but also makes them strong. To get a more toned skin, Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil is your everyday best friend and to fight those fine lines and dull skin, end your day with the Essence of Youth Anti-Ageing Cream.

Essence of Youth Anti-Ageing Cream: With MARINE PLANKTON, a Bioactive that REDUCES LINES IN 15 MINUTES. It also HYDRATES & BOOSTS COLLAGEN to FIGHTS SIGNS OF AGEING, FINE LINES, AGE SPOTS & WRINKLES and Give you Youthful, Glowing Skin. This Cream combines the power of Marine Plankton with the goodness of 13 other Natural Anti-Ageing Ingredients. Specially Made for Moms and is suitable for all skin types. 
Quantity: 50gm 

Nourish & Shine Dual Care Hair Spray: With 17 Amino Acid Complex and 9 of the Finest Natural Hair Nourishing Ingredients to FIGHT FRIZZ AND NOURISH HAIR IN EASY-TO-USE SPRAY FORMAT. It BOOSTS HAIR MOISTURE BY 20% AND HAIR GROWTH BY 15% to give Silky and Healthy Hair. This Hair Spray is suitable for all Hair & Scalp types.
Quantity: 100 ml

Firm and Sculpt Anti-Cellulite Body Oil:  With 11 of the Finest Natural Skin Toning Ingredients to REDUCE CELLULITE TO GIVE FIRM & TONED SKIN. It WARMS UP & BOOSTS BLOOD CIRCULATION in the affected area to Reduce Cellulite. It Helps in SKIN FIRMING, BODY TONING, SHAPING & SLIMMING. This Body Oil is suitable for all skin types.
Quantity: 100 ml

Moms, What Makes it Work:

Essence of Youth Anti-Ageing Cream:

  • Marine Plankton Natural anti-ageing ingredient that reduces lines & boosts collagen.
  • Sandalwood helps tighten skin & reduces wrinkles. Gives you a more youthful look.
  • Saffron brings back the natural glow by brightening the dull skin.
  • Rose helps tighten pores and reduce the age spots on the skin.
  • Turmeric rich in antioxidants that help reduce signs of ageing.
  • Manjishtha gives lustre to the skin.


Nourish & Shine Dual Care Hair Spray: 

  • Hibiscus has amino acids that make hair strong.
  • Brahmi reduces hair fall.
  • Bhringraj boosts hair growth and gives luster.
  • Coconut oil moisturizes frizzy hair.
  • Jatamansi promotes hair growth and reduces hair fall.


Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil:

  • Amla helps tone and tighten the skin to make it firm.
  • Turmeric helps lessen fat deposit.
  • Dry ginger helps flush out toxins.
  • Tea tree oil reduces fluid retention & increases blood circulation.
  • Flax seeds keep skin soft & supple.


To Make the Magic Happen: 

Nourish & Shine Dual Care Hair Spray:

Spray sufficient amount on dry or wet hair from roots to ends. Massage gently into hair & scalp with your hands. For best results, use as a leave-in. Use as often as desired.

Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil:

Massage the Body Oil in a circular motion onto affected areas till it is completely absorbed. Note -Massage for 15 - 20 min and then cover the area with a hot towel for 10 minutes or practice a brisk walk for 10 minutes.

Essence of Youth Anti-Ageing Cream:

Simply scoop out a small amount of the product on your index finger and dab it all over the face before gently massaging it into the skin, ensuring an even spread.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time .

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.