Skip to content

Anti Dandruff Hair Oil with Rosemary and Coconut Oil to Clear Scalp and Nourish Hair | 200ml

Rs. 503.00 Regular price Rs. 599.00

Available: In Stock


Clear Scalp Nourishing Hair Oil is Specially Made for Moms with 5 of the Finest Natural Ingredients proven to Reduce Dandruff & Itchiness to give you a Healthy Scalp. 

  • Suits: All hair types
  • Quantity: 200 ml 

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skin care & Hair care needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 5 of the finest natural ingredients. Coconut oil moisturises scalp and help with itchiness, Rosemary oil controls dandruff and reduces itchiness, Castor oil maintains scalp’s pH balance to control dandruff, Thyme has antibacterial properties and Lavender prevents itchiness, dryness and infections.

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Hypoallergenic.

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Certified MADE SAFE and No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Moms, What Makes it Work:

  • Coconut Oil helps moisturise scalp and controls itchiness.
  • Rosemary Oil helps control scalp itchiness and prevents dandruff.
  • Castor Oil helps maintain scalp Ph balance to reduce dandruff. 
  • Thyme has antibacterial property that help prevent dandruff.
  • Lavender prevents itchy scalp, dandruff and infections.

To Make the Magic Happen:

  • Take a few drops of oil on your fingertips and gently massage it in circular motion throughout the scalp and hair.
  • For best results, apply hair oil on clean and washed scalp or apply overnight before washing hair.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week.However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for all hair type?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Hypoallergenic.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. We are Certified Made Safe by Safe Cosmetics Australia. We have No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral  Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review