Skip to content

Firm & Sculpt Body Toning Potion

Rs. 374.00 Regular price Rs. 499.00

Available: In Stock


Firm & Sculpt Body Potion is Specially Made for Moms with 11 of the Finest Natural Ingredients proven to Reduce Cellulite and give you a Firmer, Toned Skin. 

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 100ml


MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skin care & Hair care needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 11 of the finest natural ingredients. Amla helps tone and tighten the skin to make it firm, Turmeric helps lessen fat depository, ginger helps flush out toxins, tea tree oils reduces fluid retention and improves blood circulation and flax seeds keep skin soft and supple.

DERMATOLOGICALLY TESTED: Suitable for all skin types & Hypoallergenic.

SAFE & NON-TOXIC: No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.



Moms, What Makes it Work:

  • Amla helps tone and tightens the skin to make it firm.
  • Turmeric helps lessen fat deposit.
  • Dry ginger helps flush out toxins.
  • Tea tree oil reduces fluid retention & increases blood circulation.
  • Flax seeds keep skin soft & supple.

To Make the Magic Happen:

  • Massage potion in a circular motion onto the affected areas till it is completely absorbed.
  • Massage for 15 - 20 minutes and then cover the area with a hot towel for 10 minutes or practice a brisk walk for 10 minutes.
  • For best results, massage twice daily in the morning and night.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time .

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Hypoallergenic & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

No reviews yet Write a review