Skip to content

Anti Aging Cream For Women with Sandalwood, Saffron, Turmeric & Rose | 50g

Rs. 670.00 Regular price Rs. 798.00

Available: In Stock


Essence of Youth Glow & Renew Créme is Specially Made for Moms with 13 of the Finest Natural Ingredients proven to reduce Fine lines & Signs of Ageing to Reveal your Youthful, Glowing Skin.

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 50 gm

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skin care & Hair care needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 13 of the finest natural ingredients. Sandalwood to tighten skin and reduce fine lines and wrinkles, Saffron to brighten up dull skin and get glowing skin, Rose to tighten pores, Manjishtha for adding lustre to skin and Turmeric enriched with antioxidants to reduce signs of ageing.

DERMATOLOGICALLY TESTED: Suitable for all skin types & Hypoallergenic.

SAFE & NON-TOXIC: No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. 

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.


Moms, What Makes it Work:

  • Sandalwood helps tighten skin & reduces wrinkles.
  • Saffron brightens up dull skin and makes it glow.
  • Rose helps tighten pores. 
  • Manjishtha gives luster to the skin.
  • Turmeric is rich in antioxidants that help reduce signs of ageing.

To Make the Magic Happen: 

  • Simply scoop out a small amount of the product on your index finger and dab it all over the face before gently massaging it onto the skin ensuring an even spread.
  • For best results, use it daily at night after cleansing your face.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Hypoallergenic & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review