Skip to content

Hair Fall Control Hamper

Rs. 880.00 Regular price Rs. 1,100.00

MRP: 1100 -20% Off


Available: In Stock


Pure. Potent and Precious. Tru Naturelle Hair Fall Control Hamper is the secret formula to that strong, healthy and shiny hair. No-one understands mom hair needs better than Tru Naturelle. That is why we bring to you a perfect bouquet of the best in class natural products assorted to address all motherhood related hair problems in a single kit.

Create timeless moments with a gift which cares for your special ones, as much as you do.

Shop More 

Beautiful Mommy Hamper


This gift hamper contains the Nourish & Shine Dual Care Hair Spray and Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair Oil. This Kit makes for the ultimate hair care regime, that every Mom should follow for strong, healthy and shiny hair. 

The Tru Naturelle Hair Fall Control is a complete solution to all your hair problems. Massage your scalp with the Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair oil, to get a grip over all your hair fall troubles. Follow it up with a thorough hair wash and complete the ritual with the Nourish & Shine Dual Care Hair Spray. This unique spray not only resists hair fall but also makes hair smooth and silky. 

Nourish & Shine Dual Care Hair Spray: With 17 Amino Acid Complex and 9 of the Finest Natural Hair Nourishing Ingredients to FIGHT FRIZZ AND NOURISH HAIR IN EASY-TO-USE SPRAY FORMAT. It BOOSTS HAIR MOISTURE BY 20% AND HAIR GROWTH BY 15% to give Silky and Healthy Hair. This Hair Spray is suitable for all Hair & Scalp types.
Quantity: 100 ml

Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair Oil: With 16 of the Finest Natural Anti-Hairfall Ingredients to REDUCE HAIRFALL & RESTORE HAIR STRENGTH. It RESISTS BREAKAGE & PROMOTES HAIR ELASTICITY. This Anti-Hairfall Hair Oil is suitable for all Hair & Scalp types.
Quantity: 200ml

Moms, What Makes it Work:

Nourish & Shine Dual Care Hair Spray:

  • Hibiscus has amino acids that make hair strong.
  • Brahmi reduces hair fall.
  • Bhringraj boosts hair growth and gives luster.
  • Coconut oil moisturizes frizzy hair.
  • Jatamansi promotes hair growth and reduces hair fall.


Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair Oil: 

  • Bhringraj Oil boosts hair growth and gives luster to the hair.
  • Onion Oil prevents hair fall and fights split ends.
  • Argan promotes hair elasticity and restores shine.
  • Kalonji prevents premature greying.
  • Hibiscus helps condition hair and gives luster to the hair.

To Make the Magic Happen: 

Nourish & Shine Dual Care Hair Spray:

Spray sufficient amount on dry or wet hair from roots to ends. Massage gently into hair & scalp with your hands. For best results, use as a leave-in. Use as often as desired.

Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair Oil:

Take few drops of oil on your fingertips. Gently massage it in circular motion throughout the scalp and hair. For best results, apply hair oil on clean and washed scalp or apply overnight before washing your hair

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.