Skip to content

Mother’s Day Gift Hamper

Rs. 1,315.00 Regular price Rs. 1,645.00

MRP: 1645 - 20% Off


Available: In Stock

Pure. Potent and Precious. Tru Naturelle Mother’s Day Gift Hamper is the secret formula to that radiant, glowing, youthful skin. No one understands mom's skin needs better than Tru Naturelle. That is why we bring to you a perfect bouquet of the best in class natural products assorted to address the dull & lifeless-looking skin problems in a single kit.

Create timeless moments with a gift which cares for your special ones, as much as you do.

Shop More 
Essence of Youth Range

This gift Hamper contains Essence of Youth Anti-Ageing Cream, Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser and Soft & Supple Moisturising Face Cleanser. This kit makes for the perfect skincare regime, that every Mom should follow for Glowing and Youthful skin.

Start your day with the Soft & Supple Face Moisturising Face Cleanser for that refreshed-looking skin. Follow it up with the unique Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser for that moisturized & Supple skin and to fight those fine lines and dull skin, end your day with the Essence of Youth Anti-Ageing Cream.

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser: With 6 of the Finest Natural Gentle Cleansing & Moisturising Ingredients for DEEP PORE CLEANSING WITH 2X MOISTURE BOOST. It DEEP CLEANS WITHOUT DRYING TO GIVE CLEAR & SOFT SKIN. This Moisturizing Face Cleanser is suitable for all skin types, from Oily and Acne prone to Combination, Dry & Sensitive skin.
Quantity: 100ml

Essence of Youth Oil-Free Daily Moisture: With 5 of the Finest Natural Moisture Boosting Ingredients to BOOST 2X SKIN MOISTURE IN 3 DAYS.  It HYDRATES DULL & DRY SKIN TO GIVE A YOUTHFUL SUPPLE GLOW. This Oil-Free Daily Moisturiser is suitable for all skin types, from Oily and Acne prone to Combination, Dry & Sensitive skin.
Quantity: 100ml

Essence of Youth Anti-Ageing Cream: With MARINE PLANKTON, a Bioactive that REDUCES LINES IN 15 MINUTES. It also HYDRATES & BOOSTS COLLAGEN to FIGHTS SIGNS OF AGEING, FINE LINES, AGE SPOTS & WRINKLES and Give you Youthful, Glowing Skin. This Cream combines the power of Marine Plankton with the goodness of 13 other Natural Anti-Ageing Ingredients. Specially Made for Moms and is suitable for all skin types.
Quantity: 50gm 

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser:

  • Honey retains moisture & gives a healthy glow.
  • Rose hydrates, Revitalises and refreshes your skin.
  • Nagkesar enables natural glow.
  • Anantbel helps replenish skin moisture.
  • Aloe Vera helps reduce dryness and makes skin supple.

 

Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser:

  • Sugar beet enhances hydration and boosts skin moisturisation
  • Saffron brightens up dull skin giving it a radiant glow, reduces fine lines & wrinkles, Helps reduce age spots
  • Aloe Vera helps moisturise the skin, makes skin soft & supple, Improves skin elasticity

 

Essence of Youth Anti-Ageing Cream:

  • Marine Plankton Natural anti-ageing ingredient that reduces lines & boosts collagen
  • Sandalwood helps tighten skin & reduces wrinkles. Gives you a more youthful look.
  • Saffron brings back the natural glow by brightening the dull skin
  • Rose helps tighten pores and reduce the age spots on the skin.
  • Turmeric rich in antioxidants that help reduce signs of ageing.
  • Manjishtha gives lustre to the skin.



To Make the Magic Happen: 

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser:

Moisten face and neck, apply a small amount and gently work up a lather using a circular motion and rinse off with water. For best results, use twice daily in morning and night.

Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser:

Cleanse your face properly. Take a sufficient amount on your palm and gently massage all over your face and neck until absorbed. Use regularly for best results.

Essence of Youth Anti-Ageing Cream:

Simply scoop out a small amount of the product on your index finger and dab it all over the face before gently massaging it into the skin, ensuring an even spread.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time .

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.