Skip to content

Anti Aging Cream with Marine Plankton & 13 Natural Ingredients - 50 gm

Rs. 599.00 Regular price Rs. 798.00

Available: In Stock


Tru Naturelle essence of youth anti-aging cream brings international breakthrough innovation in anti-aging with marine plankton, a bioactive that reduces lines in 15 minutes.

It also hydrates & boosts collagen to fight signs of aging, fine lines, age spots & wrinkles and give you youthful, glowing skin. This cream combines the power of marine plankton with the goodness of 13 other natural anti-aging ingredients. Tru Naturelle products are specially made for moms and is suitable for all skin types. 

  • Suits: All skin types
  • Quantity: 50 gm
Select

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skincare & Haircare needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 13 of the Finest Natural Ingredients combined with Marine Plankton, a Bioactive, Marine Plankton-Natural anti-ageing ingredient that reduces lines & boosts collagen, Sandalwood-Helps tighten skin & reduces wrinkles. Gives you a more youthful look, Saffron-Brings back the natural glow by brightening the dull skin, Rose-Helps tighten pores and reduce the age spots on the skin, Turmeric-Rich in antioxidants that help reduce signs of ageing, Manjishtha-gives lustre to the skin.

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Suitable for all skin types. 

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Meets International standards of Safety & Quality. No Toxic Ingredients. No harsh chemicals.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.


Moms, What Makes it Work:

  • Marine Plankton  natural anti-ageing ingredient that reduces lines & boosts collagen
  • Sandalwood helps tighten skin & reduces wrinkles. Gives you a more youthful look.
  • Saffron brings back the natural glow by brightening the dull skin
  • Rose helps tighten pores and reduce the age spots on the skin.
  • Turmeric rich in antioxidants that help reduce signs of ageing.
  • Manjishtha gives lustre to the skin.

To Make the Magic Happen: 

  • Simply scoop out a small amount of the product on your index finger and dab it all over the face before gently massaging it onto the skin ensuring an even spread.
  • For best results, use it daily at night after cleansing your face.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Hypoallergenic & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review