Skip to content

Anti Frizz Hair Serum with Olive Omega+ & 11 Natural Ingredients - 100 ml


Rs. 319.00 Regular price Rs. 539.00

Available: In Stock


Tru Naturelle nourish & shine anti-frizz hair serum is specially made for MoMs with 11 of the finest natural anti-frizz & deep conditioning ingredients to give 2x anti frizz action for silky & smooth hair. It reduces dryness & conditions hair. This anti-frizz hair serum is suitable for all hair & scalp types.

  • Suits: All hair types 
  • Quantity: 100 ml
Select

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skincare & Haircare needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda with a balanced blend of Modern Science. Olive Omega+ gives 2X anti-frizz Action, Hibiscus helps reduce dryness & conditions hair, Argan Oil tames frizzy hair leaving it soft & manageable, Sesame Oil helps reduce dryness & makes hair smooth, Bhrami makes hair smooth & shiny

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Suitable for all hair & scalp types.

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Meets International standards of Safety & Quality. No Toxic Ingredients. No harsh chemicals. 

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Moms, What Makes it Work

  • Olive Omega+ gives 2X anti-frizz Action for silky & smooth hair
  • Hibiscus helps reduce dryness & conditions hair.
  • Argan Oil tames frizzy hair leaving it soft & manageable. 
  • Sesame Oil helps reduce dryness & makes hair smooth.
  • Bhrami makes hair smooth & shiny.

To Make the Magic Happen: 

  • Take a few drops of the serum onto your palm. The amount of serum depends on the length of your hair.
  • Rub hands together and distribute evenly along the lengths of your hair, paying particular attention to the ends.
  • For best results, leave damp hair on a dried towel.
  • Can also be used on completely dry hair prior to combing for frizz-control and smoothening.
  • Style as desired. Suitable for all hair types.
  • For best results, use every day.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for all hair type?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Hypoallergenic.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. We are Certified Made Safe by Safe Cosmetics Australia. We have No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review