Skip to content

Repair & Strengthen Anti-Hairfall Hair Oil

Rs. 545.00 Regular price Rs. 649.00

Available: In Stock


Repair & Regrow Strengthening Hair Oil is Specially Made for Moms with 16 of the Finest Natural Ingredients proven to Reduce Hair Fall, Resist Breakage & Restore Hair Strength.

  • Suits: All hair types
  • Quantity: 200 ml
Size

MADE FOR MOMS: Mom’s Skin & Hair need Special care. Our products are specially developed for Mom Skin care & Hair care needs. They are not only Natural and Nourishing but also Heal and Repair Skin and Hair problems experienced by moms. So, go on, Awaken the Joy of being a Beautiful Mom with Tru Naturelle.

BEST OF NATURE: Pure, Potent, Precious Natural Ingredients inspired by Ayurveda. Made with 16 of the finest natural ingredients. Bhringraj Oil boosts hair growth and gives lustre, Onion oil prevents hair fall and split ends, Argan improves elasticity and restores shine, Hibiscus helps nourish roots and stimulates growth and Kalonji helps strengthen hair. 

DERMATOLOGICALLY TESTED: Allergy Certified & Hypoallergenic.

SAFE COSMETICS AUSTRALIA CERTIFIED: Certified MADE SAFE and No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones.

ETHICAL & CRUELTY FREE: No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Moms, What Makes it Work:

  • Bhringraj Oil boosts hair growth and gives luster to the hair.
  • Onion Oil prevents hair fall and fights split ends.
  • Argan promotes hair elasticity and restores shine.
  • Kalonji prevents premature greying.
  • Hibiscus helps condition hair and gives luster to the hair.

To Make the Magic Happen: 

  • Apply on a clean scalp to allow oil nourish your hair efficiently or apply overnight before washing your hair in the morning.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for all hair type?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Allergy Certified & Hypoallergenic.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. We are Certified Made Safe by Safe Cosmetics Australia. We have No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.