Skip to content

Gorgeous Skin Hamper

Rs. 1,012.50 Regular price Rs. 1,350.00

MRP: 1350  25% Off

Available: In Stock

Pure. Potent and Precious. Tru Naturelle Gorgeous Skin Hamper is the perfect kit for clean, soft and toned skin. No-one understands mom skin needs better than Tru Naturelle. That is why we bring to you a perfect bouquet of the best in class natural products assorted to address all dryness and cellulite related skin problems in a single kit.


Create timeless moments with a gift which cares for your special ones, as much as you do.


Shop More


Hair Fall Control Hamper

This gift contains the Soft & Supple Moisturising Face Cleanser, Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser and Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil. This kit makes for the ultimate skin care regime that every Mom should follow for a clean, soft and toned skin. 

Start your day with the Soft & Supple Moisturising Face Cleanser for that refreshed-looking skin. Follow it up with the unique Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser for that moisturized & hydrated skin. Complete your skin ritual with our unique Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil. A gentle massage with this Oil helps reduce cellulite and gives you a firm & toned skin.

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser: With 6 of the Finest Natural Gentle Cleansing & Moisturising Ingredients for DEEP PORE CLEANSING WITH 2X MOISTURE BOOST. It DEEP CLEANS WITHOUT DRYING TO GIVE CLEAR & SOFT SKIN. This Moisturizing Face Cleanser is suitable for all skin types, from Oily and Acne prone to Combination, Dry & Sensitive skin.
Quantity: 100ml

Essence of Youth Oil-Free Daily Moisture:  With 5 of the Finest Natural Moisture Boosting Ingredients to BOOST 2X SKIN MOISTURE IN 3 DAYS.  It HYDRATES DULL & DRY SKIN TO GIVE YOUTHFUL SUPPLE GLOW. This Oil-Free Daily Moisturiser is suitable for all skin types, from Oily and Acne prone to Combination, Dry & Sensitive skin.
Quantity: 100ml

Firm and Sculpt Anti-Cellulite Body Oil: With 11 of the Finest Natural Skin Toning Ingredients to REDUCE CELLULITE TO GIVE FIRM & TONED SKIN. It WARMS UP & BOOSTS BLOOD CIRCULATION in the affected area to Reduce Cellulite. It Helps in SKIN FIRMING, BODY TONING, SHAPING & SLIMMING. This Body Oil is suitable for all skin types.
Quantity: 100 ml


Moms, What Makes it Work:

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser:

  • Honey retains moisture & gives a healthy glow.
  • Rose hydrates, Revitalizes and refreshes your skin.
  • Nagkesar enables natural glow.
  • Anantbel helps replenish skin moisture.
  • Aloe Vera helps reduce dryness and makes skin supple.


Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser:

  • Sugar beet enhances hydration and boosts skin moisturisation.
  • Saffron brightens up dull skin giving it a radiant glow, reduces fine lines & wrinkles, Helps reduce age spots.
  • Aloe Vera helps moisturise the skin, Makes skin soft & supple, Improves skin elasticity.


Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil:

  • Amla helps tone and tighten the skin to make it firm.
  • Turmeric helps lessen fat deposit.
  • Dry ginger helps flush out toxins.
  • Tea tree oil reduces fluid retention & increases blood circulation.
  • Flax seeds keep skin soft & supple.




To Make the Magic Happen: 

Soft & Supple Moisturising Face Cleanser:

Moisten face and neck, apply a small amount and gently work up a lather using a circular motion and rinse off with water. For best results, use twice daily in morning and night.


Essence of Youth Oil-Free Daily Moisturiser:

Cleanse your face properly. Take a sufficient amount on your palm and gently massage all over your face and neck until absorbed. Use regularly for best results.


Firm & Sculpt Anti-Cellulite Body Oil:

Massage the Body Oil in a circular motion onto affected areas till it is completely absorbed. Note -Massage for 15 - 20 min and then cover the area with a hot towel for 10 minutes or practice a brisk walk for 10 minutes.

Q1. How do I know my order is confirmed?

Ans. You will receive an email when you place your order successfully. The email will include your order details.

Q2. Is Cash on Delivery available?

Ans. Yes, you can use cash on delivery as a payment method.

Q3. How long does it take for the order to arrive?

Ans. We ship our orders in 2-3 working days and usually the order reaches within a week. However, there could be exceptions in which case you will be informed.

Q4. Are there any shipping charges?

Ans. No, we offer free shipping for all products.

Q5. How do I get refund if I cancel my order?

Ans. On cancellation, we process the refund within 1-2 working days and it will reflect in your account in a week's time.

Q6. Is it suitable for sensitive skin?

Ans. All our products are Dermatologically Tested, Hypoallergenic & Suitable for all skin types.

Q7. How Safe and Ethical are the products?

Ans. With No Toxic Ingredients. No Harsh Chemicals. No Parabens. No Mineral Oil. No Sulphates. No Silicones. Our products are Truly safe, Cruelty-Free & Ethical with No Animal Testing and Responsible Sourcing.

Q8. Where should I store the product?

Ans. We advise you to keep the product in a cool and dry place.

Q9. How long will it take to see the results?

Ans. Results could be seen and felt right from the first usage. If used in the right manner regularly, the results will be seen in 2-4 weeks.

Q10. How many times should I use the product for best results?

Ans. Follow the 'Directions to use' mentioned on each product to see the best results.